Houthoff Buruma
Ga naar Jong Hout Masterclass

MASTERCLASS NOTARIEEL

JONG HOUT| 15 & 16 februari 2018

Vruchtbare bodem voor een bloeiende carriere.

Wil jij écht werk maken van je carrière? Schrijf je dan nu in voor de Jong Hout Masterclass Notarieel op 15 & 16 februari 2018. Tijdens deze tweedaagse masterclass staat alles in het teken van het échte werk. Je ontmoet onze mensen en werkt nauw met ze samen aan een echte casus waarbij je ook in contact komt met onze cliënten. Je ontdekt hoe het er écht aan toe gaat bij een groot kantoor. Niet alleen de theorie, maar vooral ook de praktijk.

Solliciteren

Solliciteren gaat gemakkelijk via de Solliciteer Nu Button.

Solliciteer vóór 22 januari 2018.
Uiterlijk 26 januari 2018 krijg je te horen of je op gesprek wordt uitgenodigd.
De selectiegesprekken vinden plaats van 29 januari tot 7 februari 2018.
Vrijdag 9 februari krijg je uiterlijk te horen of jij bent geselecteerd voor de JONG HOUT Masterclass Notarieel.

 Masterclass Notarieel
Stuur door als email Solliciteer nu!

Vragen?

Heb je vragen over onze masterclass, neem dan contact op met Josephine van Meer. 

BLOG

11 JUNI 2011
Een recruiter bij Houthoff Buruma heeft een druk bestaan. Daar weet ik alles van. Zeker zo tegen het voorjaar loopt de agenda steevast vol met allerlei leuke activiteiten.

Onze aanpak kenmerkt zich door een gedegen, praktische benadering. Onze juristen combineren juridische expertise met ondernemerschap en diepgaande kennis van economische sectoren. We zoeken naar intelligente oplossingen voor onze cliënten. Dat houdt onze praktijk uitdagend en doet tegelijkertijd recht aan de concrete doelstellingen van onze cliënten.

Houthoff Buruma heeft altijd plaats voor talentvolle juristen. Niet de mensen, maar de juiste mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. We zijn op zoek naar advocaten, notarissen en fiscalisten die in staat zijn juridische excellentie te combineren met nuchterheid, visie en creativiteit. Ben jij dat juridische talent, dat ‘matcht’ met onze kantoorcultuur?

Student-stagiaire

Persoonsgegevens


Velden met een * zijn verplicht


Sollicitatiedossier
Toelichting ongeschoonde cijferlijst: *


Velden met een * zijn verplicht


Aanvullende gegevens
Hoe ben je in contact gekomen met Houthoff Buruma?
Opmerkingen/aanvullingen:
Ik ben akkoord met het privacy statement *
De sollicitatieprocedure
Bij Houthoff Buruma weet je na één dag solliciteren of je bent aangenomen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een voorselectie op basis van het sollicitatiedossier en een sollicitatiedag.
Indien je vragen hebt over de vacature of problemen ondervindt bij het invullen van het online sollicitatieformulier, kun je contact opnemen met onze recruiters via telefoon: 020 605 6259 of e-mail:recruitment@houthoff.com
     

Masterclass

Persoonsgegevens

Solliciteren voor Student-stagiaire

Stap 1
47
213
JONG HOUT| 15 & 16 FEBRUARI 2018
213
0

Wijzig bovenin de titel en datum van het event. Let op dat de verticale streep blijft staan.

In het kader van de Gouden Cursor zijn ruim 330 recruitmentsites onder de loep genomen die meedingen naar de prijs voor 'Beste recruitmentsite van Nederland 2011'.
Werkenbijhouthoff.nl is één van de acht genomineerden! Op zich al een hele prestatie, maar wij willen natuurlijk maar één ding: WINNEN!

Daar hebben we jouw hulp bij nodig en wel vóór 15 november a.s.: Snel stemmen dus!