Houthoff Buruma
Ga naar Masterclass Notarieel

Jong Hout Masterclass

JONG HOUT MASTERCLASS | 28 , 29 en 30 JUNI 2017

Meld je aan voor dé opstap naar een bloeiende carrière.

Wil jij de perfecte start maken voor een carrière in de advocatuur? Schrijf je dan nu in voor de Jong Hout Masterclass op 28, 29 en 30 juni 2017. Drie dagen lang draai je volop mee met onze mensen, werk je aan praktijkcases en leer je onze cliënten kennen. Een uitgelezen kans om de persoonlijke en no-nonsense cultuur van ons kantoor te ervaren. Ben jij klaar voor het echte werk? Noteer deze data dan alvast in je agenda.

Solliciteren

Solliciteren gaat gemakkelijk via de Solliciteer nu Button.

Solliciteer vóór 22 mei 2017.
Uiterlijk 26 mei krijg je te horen of je op gesprek wordt uitgenodigd. De selectiegesprekken vinden plaats van 29 mei tot 14 juni. Vrijdag 16 juni 2017 krijg je te horen of jij bent geselecteerd voor de Jong Hout Masterclass.

 Jong Hout Masterclass
Stuur door als email Solliciteer nu!

Vragen?

Heb je vragen over onze Jong Hout Masterclass, neem dan contact op met Josephine van Meer.

BLOG

11 JUNI 2011
Een recruiter bij Houthoff Buruma heeft een druk bestaan. Daar weet ik alles van. Zeker zo tegen het voorjaar loopt de agenda steevast vol met allerlei leuke activiteiten.

Onze aanpak kenmerkt zich door een gedegen, praktische benadering. Onze juristen combineren juridische expertise met ondernemerschap en diepgaande kennis van economische sectoren. We zoeken naar intelligente oplossingen voor onze cliënten. Dat houdt onze praktijk uitdagend en doet tegelijkertijd recht aan de concrete doelstellingen van onze cliënten.

Houthoff Buruma heeft altijd plaats voor talentvolle juristen. Niet de mensen, maar de juiste mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. We zijn op zoek naar advocaten, notarissen en fiscalisten die in staat zijn juridische excellentie te combineren met nuchterheid, visie en creativiteit. Ben jij dat juridische talent, dat ‘matcht’ met onze kantoorcultuur?

Student-stagiaire

Persoonsgegevens


Velden met een * zijn verplicht


Sollicitatiedossier
Toelichting ongeschoonde cijferlijst: *


Velden met een * zijn verplicht


Aanvullende gegevens
Hoe ben je in contact gekomen met Houthoff Buruma?
Opmerkingen/aanvullingen:
Ik ben akkoord met het privacy statement *
De sollicitatieprocedure
Bij Houthoff Buruma weet je na één dag solliciteren of je bent aangenomen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een voorselectie op basis van het sollicitatiedossier en een sollicitatiedag.
Indien je vragen hebt over de vacature of problemen ondervindt bij het invullen van het online sollicitatieformulier, kun je contact opnemen met onze recruiters via telefoon: 020 605 6259 of e-mail:recruitment@houthoff.com
     

Masterclass

Persoonsgegevens

Solliciteren voor Student-stagiaire

Stap 1

In het kader van de Gouden Cursor zijn ruim 330 recruitmentsites onder de loep genomen die meedingen naar de prijs voor 'Beste recruitmentsite van Nederland 2011'.
Werkenbijhouthoff.nl is één van de acht genomineerden! Op zich al een hele prestatie, maar wij willen natuurlijk maar één ding: WINNEN!

Daar hebben we jouw hulp bij nodig en wel vóór 15 november a.s.: Snel stemmen dus!